Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ακομη,ενα,κινητο,που,αξοιζι,να,ειναι,στι,τζεπισας,ειναι,το,htc,one,X


Το HTC One X σάς προσφέρει μια καταπληκτική κάμερα, εξαιρετική εμπειρία ήχου και ακόμα περισσότερα.

Καταγράψτε κάθε στιγμή χωρίς καθυστέρηση

  • Ενεργοποιήστε στιγμιαία την Κάμερα. Ενεργοποιήστε την κάμερα από την οθόνη κλειδώματος και βγάλτε φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση.
    Κι αν η Κάμερα μεταβεί στην κατάσταση αδράνειας, απλά πατήστε ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ για να την ξαναχρησιμοποιήσετε αμέσως.
  • Με τη δυνατότητα VideoPic μπορείτε να βγάλετε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο. Βλ. Λήψη φωτογραφίας κατά την εγγραφή βίντεο.
    Μπορείτε ακόμη να βγάλετε μια φωτογραφία από ένα παλιότερο βίντεο. Βλ. Λήψη φωτογραφίας κατά την παρακολούθηση ενός βίντεο.
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Συνεχής λήψη για να βγάλετε 20 ή περισσότερες διαδοχικές φωτογραφίες. Βλ. Συνεχείς λήψεις με την κάμερα.
  • Με ένα απλό πάτημα της οθόνης (ή του κουμπιού κλείστρου), μπορείτε να βγάλετε τρεις φωτογραφίες του θέματός σας με διαφορετικές τιμές έκθεσης και έπειτα να τις συνδυάσετε σε μια όμορφη φωτογραφία με ομοιόμορφη έκθεση. Βλ. Χρήση HDR.
  • Στην Γκαλερί, χρησιμοποιήστε την προβολή χάρτη για να δείτε φωτογραφίες με ομαδοποίηση ανά τοποθεσία ή την προβολή συμβάντων για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο με ομαδοποίηση ανά ημερομηνία. Για λεπτομέρειες, βλ. Προβολή φωτογραφιών και βίντεο

Βυθιστείτε στη μουσική

  • Η εφαρμογή Μουσική της HTC διατηρεί όλες τις πηγές και τις υπηρεσίες μουσικής σε ένα μέρος. Βλ. Πληροφορίες για την εφαρμογή Μουσική.
  • Η ενσωμάτωση Beats Audio σάς προσφέρει πλούσια, γνήσια εμπειρία ήχου όταν ακούτε μουσική, παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube ή παίζετε ένα παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Βελτίωση ήχου της μουσικής.

Ψυχαγωγία HD καθ' οδόν

  • Νοικιάστε ή αγοράστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Επιλέξτε από μεγάλη ποικιλία τίτλων στο HTC Watch. Βλ. Σχετικά με το HTC Watch
  • Χρησιμοποιήστε το HTC Media Link HD για να κάνετε ασύρματα κοινή χρήση των πολυμέσων σας από το HTC One X στην τηλεόραση HD. Βλ. Κοινή χρήση σε μεγάλη οθόνη.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Με την υπηρεσία Έναρξη HTC μπορείτε να εγκαταστήσετε και να προσαρμόσετε το HTC One X από τον υπολογιστή σας και απλά να κάνετε λήψη των ρυθμίσεών σας στο HTC One X. Βλ. Εγκατάσταση του HTC One X για πρώτη φορά

Ενσωμάτωση του Dropbox στο HTC Sense

Για να έχετε πάντα πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα έγγραφά σας από οπουδήποτε, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο Dropbox. Αν συνδεθείτε στο λογαριασμό Dropbox από το HTC One X, θα λάβετε επιπλέον 23 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο Dropbox για δύο χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Χρήση του Dropbox στο HTC One X.
Σημείωση: Η προσφορά των 23 GB είναι διαθέσιμη μόνο αν το Dropbox είναι προφορτωμένο. Αν δεν είναι προφορτωμένο, μπορείτε να το λάβετε από το Google Play και να απολαύσετε την ολοκλήρωση του Dropbox με εφαρμογές, όπως η Γκαλερί και το E-mail.

HTC Car

Με την εφαρμογή HTC Car μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε λαμβάνοντας ταυτόχρονα οδικές οδηγίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναλυτική πλοήγηση, να περιηγηθείτε σε χάρτες, να κάνετε κλήσεις και να ακούσετε μουσική ή ραδιόφωνο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. HTC Car.

Πλούσια και απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης

Απολαύστε περιεχόμενο HTML5 καθ' οδόν. Και μάλιστα, χωρίς μετακινήσεις αριστερά-δεξιά. Η αναπροσαρμογή ροής κειμένου του προγράμματος περιήγησης στο web προσαρμόζει αυτόματα το κείμενο στο πλάτος της οθόνης σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του προγράμματος περιήγησης στο web, βλ. Περιήγηση στο Web.
Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων που ανοίγετε, έτσι ώστε να μπορείτε να τις διαβάσετε αργότερα, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet. Βλ. Αποθήκευση περιεχομένου web για αργότερα.

Έξυπνες κλήσεις

Η λειτουργία Έξυπνες κλήσεις του προγράμματος κλήσης του τηλεφώνου σας καθιστά γρήγορη και εύκολη την πραγματοποίηση μιας κλήσης. Απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου ή τα πρώτα γράμματα του ονόματος της επαφής. Βλ. Πραγματοποίηση μιας κλήσης με τις Έξυπνες κλήσεις
 
Ενα,κινιτο,που,ηταν,απο,τα,καλητερα,smartphones,το,χρονικο,διαστιμα,που,βγικε,στην,αγορα,
και,ειναι,ακομα,το,Samsung,galaxy,s3
 
Με την 4,8 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη του, το GALAXY S III προσφέρει μια ευρεία, «ζωντανή» εμπειρία θέασης. Η Super AMOLED οθόνη «ενισχύθηκε» επιπλέον σε HD και υποστηρίζει λόγο θέασης 16:9 και ευρύτερες γωνίες θέασης. Για να εξασφαλιστεί ταχύτερη ανταλλαγή περιεχομένου και συνδεσιμότητας, το GALAXY S III προσφέρει το Wi-Fi Channel Bonding, το οποίο διπλασιάζει το εύρος συχνότητας του Wi-Fi.
 
Το Samsung Galaxy S III έχει φωτογραφική μηχανή 8Mpixel, με μηδενική ταχύτητα υστέρησης κλείστρου, επιτρέποντας στο χρήστη να απαθανατίζει εύκολα και χωρίς καθυστέρηση, κινούμενα αντικείμενα.

Με τη λειτουργία Burst shot κάνει είκοσι συνεχείς λήψεις και με τη Best photo επιλέγει τις καλύτερες οκτώ φωτογραφίες. Βίντεο σε HD μπορεί να γραφεί ακόμα και με την 1,9MP εμπρόσθια κάμερα. Ο βελτιωμένος φωτισμός στην πίσω όψη της συσκευής βοηθά περαιτέρω στην εξάλειψη της θολούρας στις φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στο Samsung Galaxy S III μαθαίνουμε για πολλές νέες δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής και συναφών λειτουργιών. Διαβάστε τι κάνει το Samsung Galaxy S III: αφού μπει σε camera mode σε 990ms, τραβάει κατά μέσο όρο 3,3 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο -σε burst shot mode μπορεί να φτάσει τις 20 λήψεις- και επιλέγει την καλύτερη (Best Photo, αν και επί σκηνής η νεαρή Βελγίδα δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένη από την επιλογή του S III).
 
Mπορεί να κάνει αναγνώριση πολλαπλών προσώπων, να εστιάσει στα πρόσωπα κατά την αναπαραγωγή σε slideshow (Face slideshow), και να τους αποδώσει ομαδικά ετικέτες. Μάλιστα, κάνει κάτι πολύ έξυπνο: αξιοποιεί την ταυτότητα που έχετε αποδώσει σε όσους βρίσκονται στο βιβλίο των επαφών σας με φωτογραφία. Έτσι, απαλλάσσεστε από την ανάγκη να αναγνωρίσετε εσείς τα πρόσωπα και να προσθέσετε ετικέτες.

Επιπλέον, το Buddy Photo Share σας θυμίζει ότι μπορείτε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα της λήψης με όσους βρίσκονται στην ίδια φωτογραφία, αποστέλλοντάς την είτε με MMS, ή με e-mail. Οι επιλογές εμφανίζονται κάτω από το πλαίσιο στο πρόσωπό του -η αντιστοίχιση με το βιβλίο επαφών έχει επιτύχει.

Εάν και ο φίλος ή η φίλη σας έχει επίσης Samsung Galaxy S III, μπορείτε να μοιραστείτε μια ή περισσότερες φωτογραφίες ακουμπώντας τα SIII σας πλάτη-πλάτη (NFC και Wi-Fi Direct μαζί στο S Beam). Κι αυτό σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Σε λιγότερο από τρία λεπτά μπορείτε κατ'αυτόν
τον τρόπο να μοιραστείτε βίντεο τόσο βαρύ όσο 1GB. Καλό το S Beam;

S Voice: Hi Galaxy!

To S Voice είναι η γραμματέας του Samsung Galaxy S III, αυτό με το οποίο η Samsung μπαίνει στο παιχνίδι που ξεκίνησε η Apple με το Siri στο iPhone. To S Voice μας θύμισε το υβριδικό smartphone-tablet Samsung Galaxy Note μονομιάς, όταν μάθαμε ότι ακούει στο Hi Galaxy! για να ξυπνήσει (ή σε τέσσερις ακόμα εντολής ενεργοποίησής του -Wake Up).

Μπορείτε να ζητήσετε από την γραμματέα σας, να σας πει τον καιρό στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, να της ζητήσετε να καλέσει κάποιον, να της δώσετε εντολή να κάνει αναζήτηση στον Παγκόσμιο Ιστό με το Google, να παραγγείλετε... μουσική ή να σας φωτογραφήσει -και αυτά σε 8 γλώσσες (όχι όμως, στα ελληνικά).

Το S Voice θεωρείται ένα προηγμένο user interface, που αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Εκτός από την αναζήτηση και τη βασική λειτουργίας της «επικοινωνίας», το S Voice αναλαμβάνει τον έλεγχο της συσκευής.
Για παράδειγμα,
  • όταν η αφύπνιση του τηλέφωνου ενεργοποιείται, ενώ ο χρήστης χρειάζεται λίγη επιπλέον ξεκούραση, μπορεί να την αναβάλλει απλά με μια του λέξη.
Επίσης, με τη χρήση του ‘S Voice’ ο χρήστης μπορεί
  • να αναπαράγει τα αγαπημένα του τραγούδια,
  • να ρυθμίσει την ένταση,
  • να στείλει μηνύματα κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
  • να οργανώσει το πρόγραμμά του ή
  • να ξεκινήσει αυτόματα την κάμερα και να τραβήξει μια φωτογραφία.
Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 1,9Mpixel για αυτοφωτογράφηση και μπορεί να τραβήξει HD video. Αξιοποιείται με έναν ακόμα μάλλον έξυπνο τρόπο: διακρίνει ότι το κοιτάτε και δεν σβήνει η οθόνη χωρίς να κλείσετε τα βλέφαρά σας και ο προσανατολισμός της δεν αλλάζει άθελά σας, μόλις αλλάξει λίγο η κλήση του τηλεφώνου μαζί με το χέρι σας.
  • Στην περίπτωση που ο χρήστης γράφει μήνυμα από το GALAXY S III και αποφασίσει τελικά να πραγματοποιήσει κλήση στον παραλήπτη του μηνύματος, μπορεί απλά να βάλει το κινητό στο αυτί του και το GALAXY S III καλεί άμεσα το συγκεκριμένο αριθμό. Με τη λειτουργία Smart alert, ο χρήστης δε χάνει καμία αναπάντητη κλήση ή μήνυμα, εφόσον κάνει το τηλέφωνο να δονείται, όταν επαναχρησιμοποιείται μετά από κάποια λεπτά αδράνειας.
Πάνω στην ίδια επιφάνεια, βρίσκονταν πλάι-πλάι τρία Samsung Galaxy S III και μια, ευγενική αλλά, λίγο άτυχη, παρουσιάστρια θα μας επεδείκνυε το Group Cast. Τρεις χρήστες θα μοιράζονταν μέσω Wi-Fi Direct τις ίδιες φωτογραφίες (ή τα slide μιας παρουσίασης). Κάθε ένας θα μπορούσε να επιστρέψει στην προηγούμενη ή να προχωρούσαν στην επόμενη εικόνα, εξαναγκάζοντας όλους τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν (κάτω τα δάχτυλα από την παρουσίασή μου!) Όμως, τα SIII δεν ανταποκρίθηκαν γρήγορα και το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει.

  • Με το νέο S Beam το GALAXY S III οι χρήστες μοιράζονται βίντεο, φωτογραφίες και έγγραφα απλά αγγίζοντας ένα άλλο GALAXY S ΙΙΙ, ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή σήμα. Μοιράζεται βίντεο μεγέθους 1GB μέσα σε τρία λεπτά και αρχείο μουσικής 10MB σε δύο δευτερόλεπτα, απλά αγγίζοντας ένα άλλο GALAXY S ΙΙΙ, ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή σήμα.
  • Με τη λειτουργία AllShare Cast, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ασύρματα το GALAXY S ΙΙΙ με την τηλεόρασή του και να μεταφέρουν άμεσα το περιεχόμενο του smartphone του σε μια μεγαλύτερη οθόνη.
  • Mε τη λειτουργία AllShare Play μπορεί να μοιράζεται αυτόματα όλες οι μορφές αρχείων μεταξύ του GALAXY S ΙΙΙ και του tablet, του υπολογιστή και της τηλεόρασης, ανεξαρτήτως από την απόσταση των συσκευών.
  • Με τη λειτουργία Group Cast, το περιεχόμενο της οθόνης μπορεί να προβάλλεται και να μοιράζεται στιγμιαία με πολλές επαφές στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν σχόλια και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου