Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Θα,σας,μιλισο,για,το,Sony,xperia,S

Μοιραστείτε τη μουσική σας με ολόκληρο τον κόσμο

Το Xperia™ S σάς προσφέρει την απόλυτη μουσική εμπειρία, με και χωρίς ακουστικά. Απολαύστε ήχο με συγκλονιστική καθαρότητα μέσω της εφαρμογής WALKMAN. Δείτε τι ακούν οι φίλοι σας και μοιραστείτε εύκολα τα αγαπημένα σας τραγούδια, χάρη στην ενοποίηση με το Facebook. Ολοκληρώσατε το τέλειο playlist για το πάρτι σας; Χάρη στην τεχνολογία One-touch, που επιτρέπει την ακρόαση μέσω ηχείου Bluetooth, η μουσική σας γεμίζει μαγικά το χώρο.

Ζήστε έντονες συγκινήσεις. Σε HD.

Η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Η τελευταία ημέρα στην παραλία. Οι αναμνήσεις μπορεί να ξεθωριάζουν, αλλά το android smartphone σας Sony Xperia S τις διατηρεί ζωηρές. Μοιραστείτε τη στιγμή μέσω συνομιλίας βίντεο σε HD.

Ή τραβήξτε τα όλα σε βίντεο full HD. Προβάλλετε τις εγγραφές σας με κρυστάλλινη ευκρίνεια στην εντυπωσιακή οθόνη 4,3” Reality Display με τεχνολογία Mobile BRAVIA® Engine. Θέλετε περισσότερα; Απλώς συνδέστε το smartphone Xperia S στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας και απολαύστε το περιεχόμενο HD σε μεγαλύτερη οθόνη.

Ζήστε τη στιγμή. Με απίστευτα γρήγορη λήψη.

Με ένα απλό πάτημα πλήκτρου μεταβαίνει από την κατάσταση αδράνειας στην πραγματοποίηση της λήψης σε κάτι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Με την κάμερα 12 megapixel του Xperia S δεν θα χάσετε ποτέ άλλη λήψη. Και συνεχίστε να τραβάτε φωτογραφίες ανενόχλητοι. Χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς να χάνετε το θέμα. Χαμηλός φωτισμός; Κανένα πρόβλημα. Ο αισθητήρας εικόνας Exmor R™ για κινητά τηλέφωνα φωτίζει και την πιο ζοφερή ημέρα. Στη συνέχεια, δείξτε τις φωτογραφίες σας σε μεγάλη οθόνη. Ένα απλό σύρσιμο στην οθόνη και μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες στο tablet, στην τηλεόραση ή στον φορητό υπολογιστή μέσω DLNA.

Ζήστε τη χαρά της νίκης. σε ένα Android smartphone.

Sony Xperia™ S – ένα smartphone νέας γενιάς με πιστοποίηση PlayStation™ από τη Sony. Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στη φανταστική οθόνη HD. Ή συνδέστε το στην τηλεόρασή σας και παίξτε στη μεγάλη οθόνη. Η ανία δεν είναι επιλογή.



Αυτο,ειναι,το,Samsung,galaxy,s,duos.........

Με δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δυο καρτών SIMΗ Samsung έχει δημιουργήσει ήδη αρκετές συσκευές με υποστήριξη δυο καρτών SIM, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο σε «φτηνές» κινέζικες συσκευές. Πρόσφατα, η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε το νέο μοντέλο της σειρά, Galaxy S DUOS.
Με οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 480x800, επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB και 4GB χωρητικότητα, τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν στην mid-range κατηγορία. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό όμως είναι πως η συσκευή διαθέτει την λειτουργία «Dual SIM Always On».
Με αυτήν την λειτουργία, αντίθετα με άλλα «δίκαρτα» κινητά όπου μπορούσατε να έχετε μόνο μια SIM ενεργοποιημένη, στο Galaxy S DUOS θα μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένες και τις δυο κάρτες, επιτρέποντας σας για παράδειγμα να δέχεστε μηνύματα στο ένα νούμερο ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείτε κλήση στο δεύτερο.
Ο σχεδιασμός του θυμίζει αρκετά το Galaxy S3, ενώ ακόμα η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την προτεινόμενη τιμή της συσκευής.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου