Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Θα,σας,δειξω,το,Htc,windows,phone,8s


Το ιδανικό Smartphone για τη δουλειά και το παιχνίδι. Ο μοναδικός του σχεδιασμός το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως από τα άλλα Smartphones, με χρώματα τόσο χαρούμενα και φωτεινά λες και κάποιος το βούτηξε σε έναν κουβά με μπογιά. Ακόμα… απόλαυσε μια δυνατή μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τις ισχυρές επιδόσεις του διπύρηνου επεξεργαστή.

Ζωηρά χρώματα

Αυτό το Smartphone ξεχωρίζει αμέσως με την εντυπωσιακή, χαρούμενη και πρωτότυπη εμφάνισή του, και τους ζωηρούς χρωματικούς του τόνους που δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος το βύθισε σε έναν κουβά με μπογιά. Πρόσθεσε σ' αυτά και τη μοντέρνα, απέριττη εμφάνιση των Live Tiles, και έχεις μια συσκευή που ανταγωνίζεται (για να μην πούμε ότι βγάζει εκτός μάχης...) κάθε άλλη.

Μπαταρία υψηλής απόδοσης

Μη χάνεις την επαφή όσο το κινητό σου φορτίζεται και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλα, χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz για ισχυρή απόδοση και στη βελτιωμένη μπαταρία. Επίσης, δεν θα μείνεις ποτέ ξανά χωρίς το περιεχόμενό σου. Η πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα έγγραφα και άλλο περιεχόμενο γίνεται εύκολα μέσω του δωρεάν λογαριασμού σου SkyDrive χωρητικότητας 7 GB.

Ήχος και ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο

Μην ακούς απλώς μουσική – νιώσε την χάρη στο ενσωματωμένο Beats Audio. Ο ήχος αναπαράγεται με βαθύτερα μπάσα, καθαρότερα φωνητικά και διακριτές ψηλές νότες στη μουσική, τα παιχνίδια, τις ταινίες και τα βίντεό σου.

Για το φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου

Ένα κουμπί φωτογραφικής μηχανής, η πρόσβαση στο οποίο παρέχεται ακόμη κι από την κλειδωμένη οθόνη, σου επιτρέπει να εστιάσεις, να τραβήξεις φωτογραφία και να μοιραστείς τις εικόνες από τη φωτογραφική μηχανή 5 MP με αυτόματο φλας 720p. Δημιούργησε εμπνευσμένες και πρωτότυπες φωτογραφίες χάρη στους ενσωματωμένους φακούς και πρόβαλέ τις στη μεγάλη, ζωντανή οθόνη. Και ποτέ ξανά μη στερηθείς τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Τώρα είναι γρήγορα προσβάσιμα, εύκολα στη διαχείριση και ασφαλή, ενώ δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας τους στο δωρεάν λογαριασμό σου SkyDrive χωρητικότητας 7 GB.

Θα,σας,πο,λιγα,λογια,για,το,BlackBerry,10

Το τελευταίο διάστημα, έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες που αφορούν τη νέα συσκευή της RIM, BlackBerry Z10. Το νέο smartphone, όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες, θα ακολουθήσει τη λογική της εποχής που επιτάσσει πλήρη λειτουργία αφής, μετατρέποντας έτσι το χαρακτηριστικό Qwerty πληκτρολόγιο της εταιρείας σε ηλεκτρονική μορφή.
Η συσκευή που μας «συστήθηκε» σαν BlackBerry L-Series, θα διαθέτει το νέο λειτουργικό της RIM, BlackBerry 10 OS και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4,2 ιντσών ανάλυσης 1280 x 768 με πυκνότητα εικονοστοιχείων 356ppi, διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 4470 με χρονισμό 1,5 GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με επέκταση microSD, κάμερα 8 megapixel υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα σύνδεσης 4G/LTE. Άξια αναφοράς είναι η υποδοχή microHDMI που θα δίνει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του υλικού υψηλής ευκρίνειας με άλλες συσκευές.

Θα,σας,μιλισο,για,το,Sony,xperia,T

Η ομορφιά του HD στο κινητό σας και όχι μόνο

ΟΙ καλύτερες στιγμές σας, από την πραγματικότητα στο κινητό σας και στη μεγάλη οθόνη, με όμορφες, ζωηρές λεπτομέρειες. Το Xperia TL, με την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού Android, σάς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία HD. Το Xperia TL διαθέτει κάμερα υψηλής ποιότητας Sony, την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας και λεπτή, εργονομική σχεδίαση με καμπυλωτό σχήμα. Η κοινή χρήση αναμνήσεων δεν ήταν ποτέ ομορφότερη.

Λήψη

Αποτυπώστε τη στιγμή με ένα κινητό HD
Ένα απίστευτο γκολ. Ένα χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα που αξίζει περισσότερο από το εισιτήριο του αεροπλάνου. Συνομιλίες βίντεο τόσο ευκρινείς που εκμηδενίζουν την απόσταση. Η κάμερα HD 13 MP της Sony με εγγραφή βίντεο full 1080p HD, αποτυπώνει τα πάντα με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Και επειδή οι πιο αξέχαστες στιγμές είναι συνήθως απροσδόκητες, θα ενθουσιαστείτε με την κάμερα γρήγορης λήψης που μεταβαίνει από την κατάσταση αδράνειας στην κατάσταση λήψης σε μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Θυμηθείτε

Επανάληψη αναπαραγωγής με ζωηρές λεπτομέρειες
Χρειάζεται να δείτε άμεσα την επανάληψη της φάσης που θα καθορίσει το σκορ ή απλώς νιώθετε νοσταλγία; Περιηγηθείτε στο εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών σας. Με την εφαρμογή “Άλμπουμ” μπορείτε να ταξινομήσετε, να περιηγηθείτε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Επιλέξτε τα πιο πρόσφατα βίντεο HD ή αναζητήστε τις εικόνες που τραβήξατε στην Ισπανία. Ποιος είναι αυτό που φαίνεται στο βάθος; Κάντε μεγέθυνση στη στιγμή για να δείτε. Ζήστε ξανά κάθε στιγμή στην οθόνη αφής 4.55” με τεχνολογία Mobile BRAVIA® Engine. Τα βίντεο και εικόνες σας έχουν απίστευτη ευκρίνεια σε κάθε λεπτομέρεια χωρίς τετραγωνισμένες άκρες ή θολά πρόσωπα.

Σύνδεση

Μοιραστείτε τα πάντα μαγικά σε οποιαδήποτε οθόνη
Επιτέλους στο σπίτι. Ώρα να χαλαρώσετε με την τελευταία κινηματογραφική επιτυχία; Με την εφαρμογή “Ταινίες” η λήψη πληροφοριών για όλες τις ταινίες που έχετε λάβει από το Internet ή έχετε μεταφέρει από άλλες συσκευές γίνεται σχεδόν μαγικά, ενώ σάς δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να τις προβάλετε με υψηλή ποιότητα. Ή προβάλετε τα δικά σας βίντεο, με κοινό τους φίλους σας. Κάντε την προβολή στη συσκευή σας HDTV, με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Χωρίς καλώδια χάρη στο Screen Mirroring* ή μέσω τυπικού καλωδίου HDMI χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα MHL** ή τη βάση σύνδεσης τηλεόρασης** για Xperia. Και με τη δυνατότητα live streaming σε full HD, οτιδήποτε φαίνεται υπέροχα στο κινητό σας, εμφανίζεται εξίσου υπέροχο και στην τηλεόρασή σας HDTV.

Το μέλλον της κοινής χρήσης

Η τέλεια εικόνα του αγαπημένου σας ζευγαριού ή το τραγούδι που έψαχνε ο φίλος σας. Ξεχάστε τα μηνύματα και τους συνδέσμους μέσω e-mail. Αυτό το Android smartphone με δυνατότητα NFC καθιστά την κοινή χρήση περιεχομένου πανεύκολη, από κινητό σε κινητό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το κινητό σας δίπλα από τη συσκευή του φίλου σας και να παρακολουθήσετε τη μαγεία της κοινής χρήσης.

Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες

Μοιραστείτε γέλια και στιγμές. Χαλαρώστε στο σπίτι με μια ταινία ή επιλέξτε την ιδανική μουσική για το πάρτι σας. Το Xperia T σάς δίνει τη δυνατότητα να μεγεθύνετε τον κόσμο γύρω σας. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα.

καλύτερη μουσική – σε ήχο της Sony
Η επιστροφή του πραγματικά αυθεντικού. Το Xperia T συνοδεύεται από τη νέα εφαρμογή “WALKMAN”. Αξιοποιήστε την τοποθετώντας σε αυτήν όλα σας τα playlist. Ή πατήστε σε ένα από τα δικά μας και δείτε εξώφυλλα άλμπουμ και πληροφορίες για τους καλλιτέχνες κατά την αναπαραγωγή. Σαν μαγεία. Δείτε τι ακούνε τα φιλαράκια σας. Δεν χορταίνετε τη μουσική; Εκμεταλλευτείτε το Music Unlimited και επιλέξτε ανάμεσα σε εκατομμύρια τραγούδια. Μόλις βρείτε το κατάλληλο κομμάτι, αυξήστε την ένταση με τη βελτίωση ακουστότητας xLoud, προσαρμόστε τον ήχο με τους γραφικούς ισοσταθμιστές και απολαύστε συγκλονιστική καθαρότητα ήχου. Ή συνδέστε τη συσκευή σας σε ασύρματα ηχεία και χρησιμοποιήστε το κινητό σας ως την απόλυτη κονσόλα για DJ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου