Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σημερα,θα,σα,δειξο,το,Nokia,Lumia,820

Το πιο ευέλικτο Lumia

Με φακό Carl Zeiss, οθόνη ClearBlack 4,3 ιντσών και μια μεγάλη ποικιλία νέων χρωματιστών περιβλημάτων ασύρματης φόρτισης. Αυτό είναι το Lumia.

Δημιουργήστε άψογες ομαδικές φωτογραφίες με το smart shoot επιλέγοντας την καλύτερη έκφραση για κάθε πρόσωπο.



Πάντα είναι καλύτερα, όταν όλοι χαμογελούν.

Χάρη στο Smart Shoot θα μπορείτε να τραβάτε ολόκληρη σειρά από φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να τις συγχωνεύετε σε μία φωτογραφία, ώστε όλα τα πρόσωπα της παρέας σας να έχουν την καλύτερη έκφραση.

Nokia Εξερεύνηση Πόλης. Δείτε την περιοχή γύρω σας διαφορετικά.

Ψάχνετε εστιατόριο; Να πάτε για ποτό; Με την Εξερεύνηση Πόλης, απλά εστιάζετε το τηλέφωνό σας και θα βρείτε τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις κοντά σας. Μπορείτε να διαβάσετε κριτικές. Να κλείσετε τραπέζι. Να βρείτε τη συντομότερη διαδρομή

Ασύρματη φόρτιση. Ενίσχυση της μπαταρίας σας χωρίς σύνδεση σε πρίζα.

Επιλέξτε ένα περίβλημα ασύρματης φόρτισης για το Nokia Lumia 820, για να μη χρειαστεί να το συνδέσετε στην πρίζα ποτέ πια. Όταν βάλετε το περίβλημα στο τηλέφωνο, αφήστε το πάνω στο πλαίσιο φόρτισης ή στη βάση Fatboy Pillow, για να ενισχυθεί η μπαταρία.

Office. Δραπετεύστε από το γραφείο σας.

Η νέα οικογένεια τηλεφώνων Lumia διαθέτει πλήρεις εκδόσεις των Microsoft Office και Outlook. Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και συγχρονίστε απρόσκοπτα αρχεία PowerPoint, Excel και Word εύκολα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ζωντανά τετράγωνα. Δείτε τον κόσμο σας με μια ματιά.

Ειδήσεις, φίλοι, e-mails. Με την εφαρμογή Nokia Ζωντανά Τετράγωνα, μπορείτε να δείτε ό,τι σας ενδιαφέρει με μια ματιά στην αρχική οθόνη σας. Καθώς αλλάζουν τα πράγματα, αλλάζουν και τα τετράγωνα. Έτσι, θα είστε πάντα ενημερωμένοι εγκαίρως


Θα,σας,παρουσιασο,το,Lg,optimus,vu

Το LG Optimus Vu βασίζεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Nvidia Tegra 3 4-Plus-1 .

Το Optimus Vu: έχει RAM 1GB DDR2, 32GB εσωτερική μνήμη και μεγάλη μπαταρία 2080mAh. Το μοντέλο που έρχεται στην ελληνική αγορά είναι 3G (και όχι LTE) και έχει οθόνη XGA 5 ιντσών τεχνολογίας IPS, με ανάλυση 1024x768 pixel και λόγο θέασης 4:3. Η LG δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο λόγο θέασης και τον χαρακτηρίζει «χρυσό aspect ratio» για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων, τις επισκέψεις σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.

Το phablet διαθέτει ένα hotkey το οποίο η LG ονομάζει Quickclip, ένα πλήκτρο με το πάτημα του οποίου ο χρήστης καταγράφει ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη (screenshot) επάνω στο οποίο μπορεί να προσθέσει χειρόγραφες σημειώσεις. Η συγγραφή σημειώσεων είναι εφικτή είτε με το δάκτυλο είτε με το πενάκι που η LG ονομάζει Rubberdium. Το Optimus Vu θα κυκλοφορήσει με το Polaris Office για το άνοιγμα εγγράφων, spreadsheet και παρουσιάσεων.

Το Vu: έχει προφίλ 8,5 χιλιοστά και διαστάσεις 13,96 x 9,04 εκατοστά που επιτρέπουν στον χρήστη αφενός να το κρατάει με το ένα χέρι, αφετέρου να χωράει στην τσέπη του (έχει βάρος 168 γραμμάρια). To ανταγωνιστικό Samsung Galaxy Note έχει διαστάσεις 14,58 x 8,29 εκατοστά και πάχος 9,65 χιλιοστά, οθόνη 5,3 ιντσών και ανάλυση 800 x 1280 pixel (285 pixel ανά ίντσα).

To Optimus Vu: έχει επίσης έξοδο HDMI και DLNA καθώς και το Wi-Fi Direct (τι είναι το Wi-Di;). Έχει κάμερα 8Mpixel πίσω και 1,3Mpixel μπροστά. Το μοντέλο που έρχεται στην Ελλάδα θα έχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo και Notebook. «Η διαφορετική του σύνθεση κάνει το Optimus Vu: μοναδικό ακόμα και για τη κατηγορία των smartphones 5 ιντσών, τα οποία αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, όταν γίνουν διαθέσιμα ευρύτερα», δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου