Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean

Πέρασε αρκετός καιρός μετά την παρουσίαση του, μέχρι η LG να αποφασίσει επιτέλους να κυκλοφορήσει το Optimus G και στη ευρωπαϊκή αγορά.

Μάλιστα, δεδομένου του χρόνου που πέρασε, η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε και μερικές νέες λειτουργίες καθώς και αναβαθμίσεις από την αρχική έκδοση.

Το Optimus G λοιπόν, θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών True HD IPS+ με ανάλυση 1280 x 768, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,5GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320 GPU, 2GB μνήμης RAM, κάμερα 13 megapixel δυνατότητα για συνδέσεις ταχύτητας 4G και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο λειτουργικό σύστημα, που πλέον θα είναι η έκδοση Jelly Bean και όχι η Ice Cream Sandwich που είχε αρχικά παρουσιαστεί, ενώ θα έχει σημαντικές προσθήκες, όπως οι λειτουργίες Safety Care, Privacy Keeper και Qslide. Επίσης θα είναι διαθέσιμα τα χαρακτηριστικά Google Now, FilmStrip και Expandble Notifications.



Μάλιστα ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Jong-seok Park δήλωσε πως «μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του Optimus G, η LG συνέχισε να βελτιώνει τη συσκευή της, ώστε να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να φέρουμε και στην Ευρώπη, το βελτιωμένο Optimus G, την πιο ισχυρή συσκευή μας με τετραπύρηνο επεξεργαστή και υποστήριξη δικτύων LTE/4G», συμπλήρωσε.

Samsung ATIV S

Samsung Ativ S

Εκπληκτικός συνδυασμός κομψότητας και δυνατοτήτων

Το Samsung ATIV S είναι ένα εξαιρετικά λεπτό smartphone με απίστευτα πολλές δυνατότητες. Το περίβλημα από "βουρτσισμένο" αλουμίνιο, μόνο 8,7 mm, αγκαλιάζει μια οθόνη 4,8" HD Super AMOLED από ανθεκτικό υλικό Corning Gorilla Glass 2. Με διπύρηνο επεξεργαστή 1,5 GHz και μπαταρία 2300 mAh μεγάλης διάρκειας, το ATIV S σάς συνοδεύει όλη τη μέρα —και ακόμα περισσότερο.
  • Samsung Ativ SΟθόνη 4,8" HD Super AMOLED
  • Samsung Ativ SΥπερ-ανθεκτικό υλικό Corning Gorilla Glass 2
  • Samsung Ativ SΥποδοχή MicroSD για εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης

Προδιαγραφές

  • Οθόνη
    • 4,8" Super AMOLED
    • Ανάλυση 720x1280
    • 306 ppi
    • Corning Gorilla Glass 2
  • Χώρος αποθήκευσης
    • 16 GB χώρου αποθήκευσης
    • 1024 MB RAM
    • Επεκτάσιμη μνήμη
  • Κάμερα
    • 8,0 MP
    • 1080p βίντεο HD
    • Μπροστινή κάμερα
    • Φλας LED
    • Αυτόματη εστίαση
  • Επεξεργαστής
    • 1,5 GHz MSM8960
    • Δύο πυρήνες
  • Λογισμικό
    • Windows Phone 8
  • Δίκτυα
    • GSM 850; GSM 900; GSM 1800; GSM 1900; W-CDMA 850; W-CDMA 900; W-CDMA 1900; W-CDMA 2100

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Εδω,βλεπουμε,ενα,Ρολοι,κινητο


Το Neptune Pine είναι ένα ρολόι χειρός με λειτουργικό σύστημα Leaf OS (βασίζεται στο Android), οθόνη αφής 2.4 ιντσών ανάλυσης 320×240 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, Wi-Fi, GPS, Bluetooth και μπαταρία 800 mAh. Δέχεται κάρτες κάρτες micro SIM και λειτουργεί όπως ένα κανονικό κινητό, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και έχει πρόσβαση στο Google Play.
Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ με την έκδοση των 8GB να κοστίζει 335$ (περίπου 250 ευρώ).
Neptune Pine
Neptune Pine
Neptune Pine
Neptune Pine
Neptune Pine
ΑΠΟ,ΣΕΙΜΕΡΑ,ΘΑ,ΣΑΣ,ΔΕΙΧΝΟ,TAPLET,SMARTPHONES,KAI,LAPTOP..................


Θα,σας,μιλησο,για,το,ipad,mini

Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
Οθόνη 7,9 ιντσών
Οθόνη 7,9 ιντσών και ανάλυση 1024×768, ίδια με του iPad και iPad 2 (με την ανάλυση αυτή υποστηρίζονται απευθείας οι χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές του App store).
Τα pixels per inch (ppi) ανέρχονται σε 163, σε αντίθεση με το iPad 2 το οποίο διέθετε 132ppi. Το iPad 3 με την Retina display διαθέτει 264ppi.
Διαστάσεις

Το iPad mini έχει ύψος 20 cm, πλατος 13,47 cm, πάχος 7.2 χιλιοστά και βάρος 308 γραμμάρια για την έκδοση WiFi και 312gr για την WiFi+Cellular
Επεξεργαστής dual core A5
O επεξεργααστής του iPad mini είναι dual core A5, όπως και στο iPad 2. Στις επόμενες ημέρες και μετά τα πρώτα tear-down θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Lightning connector

To iPad mini υποστηρίζει -όπως και το iPhone 5- το νέο τύπο lightning connector.
Nano SIM
To iPad mini υποστηρίζει -όπως και το iPhone 5- το νέο τύπο καρτών nano-SIM.
Siri
Το iPad mini υποστηρίζει την υπηρεσία προσωπικού βοηθού Siri.
FaceTime HD camera
Εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα 1.2MP και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 720p HD. Δυνατότητα βιντεοκλήσεων μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και υποστήριξη αυτόματης αναγνώρισης προσώπων (Face detection).
iSight camera

Οπίσθα κάμερα με αισθητήρα 5MP και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p HD με λειτουργία σταθεροποίησης και αυτόματης εστίασης. Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά να αναφερθούμε ότι η κάμερα iSight διαθέτει ƒ/2.4 aperture και five-element lens με υβριδικό υπέρυθρο φίλτρο για περισσότερο ακριβή και ολοκληρωμένα χρώματα.
LTE (4G)
Το iPad mini υποστηρίζει τη νέα γενιά δικτύων LTE (4G).
Dual band 802.11n WiFi
802.11n WiFi με υποστήριξη δικτύων 2.4GHz και 5GHz.
Διάρκεια μπαταρίας
  • Μέχρι 10 ώρες χρήσης για πλοήγηση στο web, παρακολούθηση βίντεο ή αναπαραγωγή μουσικής μέσω Wi-Fi
  • Μέχρι 9 ώρες χρήσης για πλοήγηση στο web, παρακολούθηση βίντεο ή αναπαραγωγή μουσικής μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας
H συσκευή θα προσφέρεται σε μαύρο και λευκό χρώμα (για πρώτη φορά σε iPad, εκτός του μπροστινού πλαισίου της οθόνης είναι ανοδιωμένο και το αλουμινένιο πίσω περίβλημα – για το μαύρο χρώμα)
Διαθεσιμότητα
Οι προπαραγγελίες αρχίζουν από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και το iPad mini WiFi θα είναι στις 2 Νοεμβρίου διαθέσιμο σε 34 χώρες (μεταξύ αυτών ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Σινγκαπούρη και Αυστραλία κ.α)
iPad mini accessories
Τα γνώριμα smart covers και smart cases του iPad θα είναι διαθέσιμα και για το iPad mini. Φυσικά, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο μέγεθος. Τα iPad Mini Smart Cover θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, γκρίζο, σκούρο γκρίζο, ροζ, πράσινο και μπλε χρώμα.

Οι τιμές του iPad mini στην Ελλάδα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
iPad mini Wi-Fi
  • iPad mini Wi-Fi 16GB: 359€
  • iPad mini Wi-Fi 32GB: 459€
  • iPad mini Wi-Fi 64GB: 569€
iPad mini Wi-Fi + Cellular
  • iPad mini Wi-Fi + Cellular 16GB: 499€
  • iPad mini Wi-Fi + Cellular 32GB: 599€
  • iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB: 699€
Το,ipad,retina..................

Το μοντέλο δεν περιέχει κάποια νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα πέρα από τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

«Με πάνω από 120 εκατομμύρια πωλήσεις είναι ξεκάθαρο ότι οι πελάτες λατρεύουν το iPad και καθημερινά βρίσκουν νέους λόγους για να εργαστούν, μάθουν και και παίξουν στο iPad τους απ’ ότι στο παλιό τους PC», δήλωσε ο Phil Schiller στο δελτίο τύπου.

«Με διπλάσια χωρητικότητα και μια μοναδική επιλογή ανάμεσα σε 300.000 native iPad εφαρμογές οι επιχειρήσεις, οι εκπαιδευτικοί και οι καλλιτέχνες έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να χρησιμοποιήσουν το iPad για την επιχείρηση και τις προσωπικές τους ανάγκες».

Στο δελτίο τύπου η Apple αναφέρει, επίσης, ότι στο Newsstand προσφέρονται περισσότερες από 5.000 εφημερίδες και περιοδικά και πάνω από 1.5 εκατομμύρια βιβλία στο iBookstore.

Η Wi-Fi έκδοση θα σας κοστίσει $799 και η Wi-Fi+LTE $929 με τις πωλήσεις να ξεκινούν από την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου.

Θα,σας,μιλισο,για,το,Sony,xperia,S

Μοιραστείτε τη μουσική σας με ολόκληρο τον κόσμο

Το Xperia™ S σάς προσφέρει την απόλυτη μουσική εμπειρία, με και χωρίς ακουστικά. Απολαύστε ήχο με συγκλονιστική καθαρότητα μέσω της εφαρμογής WALKMAN. Δείτε τι ακούν οι φίλοι σας και μοιραστείτε εύκολα τα αγαπημένα σας τραγούδια, χάρη στην ενοποίηση με το Facebook. Ολοκληρώσατε το τέλειο playlist για το πάρτι σας; Χάρη στην τεχνολογία One-touch, που επιτρέπει την ακρόαση μέσω ηχείου Bluetooth, η μουσική σας γεμίζει μαγικά το χώρο.

Ζήστε έντονες συγκινήσεις. Σε HD.

Η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Η τελευταία ημέρα στην παραλία. Οι αναμνήσεις μπορεί να ξεθωριάζουν, αλλά το android smartphone σας Sony Xperia S τις διατηρεί ζωηρές. Μοιραστείτε τη στιγμή μέσω συνομιλίας βίντεο σε HD.

Ή τραβήξτε τα όλα σε βίντεο full HD. Προβάλλετε τις εγγραφές σας με κρυστάλλινη ευκρίνεια στην εντυπωσιακή οθόνη 4,3” Reality Display με τεχνολογία Mobile BRAVIA® Engine. Θέλετε περισσότερα; Απλώς συνδέστε το smartphone Xperia S στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας και απολαύστε το περιεχόμενο HD σε μεγαλύτερη οθόνη.

Ζήστε τη στιγμή. Με απίστευτα γρήγορη λήψη.

Με ένα απλό πάτημα πλήκτρου μεταβαίνει από την κατάσταση αδράνειας στην πραγματοποίηση της λήψης σε κάτι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Με την κάμερα 12 megapixel του Xperia S δεν θα χάσετε ποτέ άλλη λήψη. Και συνεχίστε να τραβάτε φωτογραφίες ανενόχλητοι. Χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς να χάνετε το θέμα. Χαμηλός φωτισμός; Κανένα πρόβλημα. Ο αισθητήρας εικόνας Exmor R™ για κινητά τηλέφωνα φωτίζει και την πιο ζοφερή ημέρα. Στη συνέχεια, δείξτε τις φωτογραφίες σας σε μεγάλη οθόνη. Ένα απλό σύρσιμο στην οθόνη και μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες στο tablet, στην τηλεόραση ή στον φορητό υπολογιστή μέσω DLNA.

Ζήστε τη χαρά της νίκης. σε ένα Android smartphone.

Sony Xperia™ S – ένα smartphone νέας γενιάς με πιστοποίηση PlayStation™ από τη Sony. Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στη φανταστική οθόνη HD. Ή συνδέστε το στην τηλεόρασή σας και παίξτε στη μεγάλη οθόνη. Η ανία δεν είναι επιλογή.



Αυτο,ειναι,το,Samsung,galaxy,s,duos.........

Με δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δυο καρτών SIMΗ Samsung έχει δημιουργήσει ήδη αρκετές συσκευές με υποστήριξη δυο καρτών SIM, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο σε «φτηνές» κινέζικες συσκευές. Πρόσφατα, η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε το νέο μοντέλο της σειρά, Galaxy S DUOS.
Με οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 480x800, επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB και 4GB χωρητικότητα, τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν στην mid-range κατηγορία. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό όμως είναι πως η συσκευή διαθέτει την λειτουργία «Dual SIM Always On».
Με αυτήν την λειτουργία, αντίθετα με άλλα «δίκαρτα» κινητά όπου μπορούσατε να έχετε μόνο μια SIM ενεργοποιημένη, στο Galaxy S DUOS θα μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένες και τις δυο κάρτες, επιτρέποντας σας για παράδειγμα να δέχεστε μηνύματα στο ένα νούμερο ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείτε κλήση στο δεύτερο.
Ο σχεδιασμός του θυμίζει αρκετά το Galaxy S3, ενώ ακόμα η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την προτεινόμενη τιμή της συσκευής.



 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σημερα,θα,σα,δειξο,το,Nokia,Lumia,820

Το πιο ευέλικτο Lumia

Με φακό Carl Zeiss, οθόνη ClearBlack 4,3 ιντσών και μια μεγάλη ποικιλία νέων χρωματιστών περιβλημάτων ασύρματης φόρτισης. Αυτό είναι το Lumia.

Δημιουργήστε άψογες ομαδικές φωτογραφίες με το smart shoot επιλέγοντας την καλύτερη έκφραση για κάθε πρόσωπο.



Πάντα είναι καλύτερα, όταν όλοι χαμογελούν.

Χάρη στο Smart Shoot θα μπορείτε να τραβάτε ολόκληρη σειρά από φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να τις συγχωνεύετε σε μία φωτογραφία, ώστε όλα τα πρόσωπα της παρέας σας να έχουν την καλύτερη έκφραση.

Nokia Εξερεύνηση Πόλης. Δείτε την περιοχή γύρω σας διαφορετικά.

Ψάχνετε εστιατόριο; Να πάτε για ποτό; Με την Εξερεύνηση Πόλης, απλά εστιάζετε το τηλέφωνό σας και θα βρείτε τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις κοντά σας. Μπορείτε να διαβάσετε κριτικές. Να κλείσετε τραπέζι. Να βρείτε τη συντομότερη διαδρομή

Ασύρματη φόρτιση. Ενίσχυση της μπαταρίας σας χωρίς σύνδεση σε πρίζα.

Επιλέξτε ένα περίβλημα ασύρματης φόρτισης για το Nokia Lumia 820, για να μη χρειαστεί να το συνδέσετε στην πρίζα ποτέ πια. Όταν βάλετε το περίβλημα στο τηλέφωνο, αφήστε το πάνω στο πλαίσιο φόρτισης ή στη βάση Fatboy Pillow, για να ενισχυθεί η μπαταρία.

Office. Δραπετεύστε από το γραφείο σας.

Η νέα οικογένεια τηλεφώνων Lumia διαθέτει πλήρεις εκδόσεις των Microsoft Office και Outlook. Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και συγχρονίστε απρόσκοπτα αρχεία PowerPoint, Excel και Word εύκολα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ζωντανά τετράγωνα. Δείτε τον κόσμο σας με μια ματιά.

Ειδήσεις, φίλοι, e-mails. Με την εφαρμογή Nokia Ζωντανά Τετράγωνα, μπορείτε να δείτε ό,τι σας ενδιαφέρει με μια ματιά στην αρχική οθόνη σας. Καθώς αλλάζουν τα πράγματα, αλλάζουν και τα τετράγωνα. Έτσι, θα είστε πάντα ενημερωμένοι εγκαίρως


Θα,σας,παρουσιασο,το,Lg,optimus,vu

Το LG Optimus Vu βασίζεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Nvidia Tegra 3 4-Plus-1 .

Το Optimus Vu: έχει RAM 1GB DDR2, 32GB εσωτερική μνήμη και μεγάλη μπαταρία 2080mAh. Το μοντέλο που έρχεται στην ελληνική αγορά είναι 3G (και όχι LTE) και έχει οθόνη XGA 5 ιντσών τεχνολογίας IPS, με ανάλυση 1024x768 pixel και λόγο θέασης 4:3. Η LG δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο λόγο θέασης και τον χαρακτηρίζει «χρυσό aspect ratio» για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων, τις επισκέψεις σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.

Το phablet διαθέτει ένα hotkey το οποίο η LG ονομάζει Quickclip, ένα πλήκτρο με το πάτημα του οποίου ο χρήστης καταγράφει ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη (screenshot) επάνω στο οποίο μπορεί να προσθέσει χειρόγραφες σημειώσεις. Η συγγραφή σημειώσεων είναι εφικτή είτε με το δάκτυλο είτε με το πενάκι που η LG ονομάζει Rubberdium. Το Optimus Vu θα κυκλοφορήσει με το Polaris Office για το άνοιγμα εγγράφων, spreadsheet και παρουσιάσεων.

Το Vu: έχει προφίλ 8,5 χιλιοστά και διαστάσεις 13,96 x 9,04 εκατοστά που επιτρέπουν στον χρήστη αφενός να το κρατάει με το ένα χέρι, αφετέρου να χωράει στην τσέπη του (έχει βάρος 168 γραμμάρια). To ανταγωνιστικό Samsung Galaxy Note έχει διαστάσεις 14,58 x 8,29 εκατοστά και πάχος 9,65 χιλιοστά, οθόνη 5,3 ιντσών και ανάλυση 800 x 1280 pixel (285 pixel ανά ίντσα).

To Optimus Vu: έχει επίσης έξοδο HDMI και DLNA καθώς και το Wi-Fi Direct (τι είναι το Wi-Di;). Έχει κάμερα 8Mpixel πίσω και 1,3Mpixel μπροστά. Το μοντέλο που έρχεται στην Ελλάδα θα έχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo και Notebook. «Η διαφορετική του σύνθεση κάνει το Optimus Vu: μοναδικό ακόμα και για τη κατηγορία των smartphones 5 ιντσών, τα οποία αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, όταν γίνουν διαθέσιμα ευρύτερα», δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Θα σας πο λιγα λογια για το Samsung galaxy note

Πλατφόρμα

  • 850 / 900 / 1800 / 1900
  • 850 / 900 / 1900 / 2100
  • 850 / 900 / 1800 / 1900
  • 850 / 900 / 1800 / 1900
  • Τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης HSPA+ 21 Mbps
  • Android 2.3 (Gingerbread)
  • Πρόγραμμα περιήγησης Android

Σχεδιασμός

  • Πλήρους αφής

Μπαταρία

  • Χωρητικότητα μπαταρίας 2500 mAh
  • Έως 1570 λεπτά (2G), έως 810 λεπτά (3G)
  • Έως 960 ώρες (2G), έως 820 ώρες (3G)

Camera(2ed)

  • 2 Megapixel
  • Βιντεοτηλεφωνία
  • Μορφή αρχείου εικόνας: JPEG

Διασκέδαση&Ψυχαγωγία

  • 5 εικόνες, 6 Live wallpaper
  • Ραδιόφωνο FM Ναι
  • Ραδιόφωνο FM με λειτουργία εγγραφής Ναι
  • Ραδιόφωνο FM με RDS Ναι

Υπηρεσία μηνυμάτων

  • Υπηρεσία μηνυμάτων: SMS / MMS
  • Σύστημα εισαγωγής κειμένου T9: MMS 1.2
  • Email (POP3, IMAP4, SMTP, SSL)
  • vCard / vCalendar (διαθέσιμο)
  • GTalk

Λειτουργίες κλήσης

  • Ανοιχτή ακρόαση Διαθέσιμη
  • Αναγνώριση εικόνας Διαθέσιμη
  • Αναγνώριση κλήσεων Ναι
  • Λειτουργία Multiparty (Επικοινωνία πολλών μερών) Διαθέσιμη
  • Σύνολο κλήσεων (Εξερχόμενες + αναπάντητες + ληφθείσες) 500

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • HD sAMOLED, S Pen, S Planner

CPU

  • ARM cortex A9
  • Dual 1,4 GHz

Εξωτερικές προδιαγραφές

  • 178 g
  • 146,85 x 82,95 x 9,65 mm

Φωτογραφική μηχανή

  • 8 Megapixel
  • Ψηφιακό ζουμ x4
  • Φλας LED
  • Αυτόματη εστίαση Ναι
  • Μονή λήψη, Λειτουργία αναγνώρισης χαμόγελου, Λειτουργία καλλωπισμού προσώπου, Πανόραμα, Κοινή λήψη
  • Κανένα, Αρνητικό, Κλίμακα του γκρι, Σέπια
  • Ισορροπία λευκού: Αυτόματη/Φως ημέρας/Λάμπα πυρακτώσεως/Λάμπα φθορισμού
  • ISO: Auto / 100 / 200 / 400 / 800
  • Μορφή αρχείου εικόνας: JPEG
  • Αυτόματη Εστίαση, Φλας, Λειτουργία αναγνώρισης χαμόγελου, Αναγνώριση βλεφαρίσματος, Τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας

Video(2ed)

  • VGA
  • Ρυθμός καρέ 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο
  • VGA
  • AMR-NB, H.263, MPEG4

Επιχείρηση&Γραφείο

  • Λειτουργία προβολής εγγράφων (διαθέσιμη)
  • Λειτουργία φορητής εκτύπωσης (USB / WiFi)
  • Λειτουργία σε κατάσταση αποσύνδεσης (Offline Mode): Λειτουργία πτήσης
  • Λειτουργία ηχογράφησης & Φωνητικό Ταχυδρομείο

Συνδεσιμότητα

  • BT 3.0 + HS
  • GAP, SSP, SDAP, HSP, HFP1.5, A2DP, SPP, SAP, OPP, PBAP, MAP, AVRCP 1.3, HID
  • USB 2.0 υψηλής ταχύτητας
  • HTML5
  • Δυνατότητα χρήσης ως μέσο αποθήκευσης USB
  • Πρόγραμμα περιήγησης Android
  • SyncML (DS) OMA DATA SYNC
  • SyncML (DM) 1.2, FOTA
  • WiFi a / g / b / n, 2, 4 GHz / 5 GHz
  • Υποστήριξη AGPS
  • MHL
  • Προαιρετικά
  • Kies, Kies Air
  • ΜicroUSB, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm

OMA

  • OMA DM
  • SyncMLDS v1.2, SyncMLDM v1.2

Διαθεσιμότητα τοπικά

  • Παγκοσμίως

Οθόνη

  • 5,29" WXGA HD sAMOLED
  • 800 x 1280
  • 5,29"
  • Βάθος χρώματος εσωτερικής οθόνης 16 εκατομμύρια χρώματα

Βίντεο

  • Μονάδα εισόδου δεδομένων: Οθόνη αφής, 3 πλήκτρα, S Pen
  • 1920 x 1080
  • Ρυθμός καρέ 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο
  • Ψηφιακό ζουμ x4 (Καθόλου ζουμ στα 1080)
  • 3GPP / H.263 / H.264 / MPEG4 / WMV
  • CIF / QCIF / QVGA, VGA, HD, Full HD (Εγγραφή)
  • Επεξεργασία βίντεο (διαθέσιμη)
  • Δυνατότητα αποστολής και λήψης βίντεο (Video Messaging): H.263 + AMR NB
  • Video Streaming (διαθέσιμο)
  • AMR-NB, H.263, MPEG4

Μουσική&Ήχος

  • Σύστημα αναπαραγωγής μουσικής: 3GP / AAC / AAC+ / AMR / AMR-NB / eAAC+ / H.263 / MP3 / MPEG4
  • 32 πολυφωνικά Rigtone
  • OMA DRM v1.0
  • Τεχνολογία ήχου 3D: Μόνο ακουστικό αυτιού
  • Μουσική βιβλιοθήκη DNSe

Μνήμη

  • Εξαρτάται από τη μνήμη χρήστη
  • Εσωτερική αποθήκευση 16 / 32 GB
  • Εξαρτάται από τη μνήμη χρήστη
  • MicroSD Έως και 32 GB
  • 16 / 32 GB

Διαχείριση προσωπικών στοιχείων

  • Ημερολόγιο Έτους / Μήνα / Εβδομάδας / Ημέρας
  • S Planner
  • S Planner
  • Αφύπνιση, παγκόσμιο ρολόι, χρονόμετρο, χρονοδιακόπτης, επιτραπέζιο ρολόι
  • Παγκόσμια ώρα Διαθέσιμη
  • Αφύπνιση Ναι
  • Αριθμομηχανή Ναι
  • Σημειωματάριο
  • Χρονόμετρο Διαθέσιμο
  • Αντίστροφη μέτρηση Διαθέσιμη

Επιπλέον πληροφορίες

  • Mobile Tracker 1.0
  • Οθόνη αφής Τύπος C
Μεγάλη οθόνη σε ένα φορητό τηλέφωνο smartphone
Εύκολη διαχείριση εργασιών σε προβολή πλήρους οθόνης
Προηγμένη λήψη εικόνων και ανάδειξη της δημιουργικότητάς σας
Ασυναγώνιστη απόδοση

Η οθόνη Super AMOLED με ποιότητα HD (1280 x 800) εξασφαλίζει ασυναγώνιστη ευκρίνεια προβολής σε κάθε συνθήκη.
 
Το GALAXY Note συνδυάζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αφής μαζί με την πιο προηγμένη τεχνολογία χρήσης γραφίδας. Το σύστημα ελεύθερης ροής ξεπερνάει τους περιορισμούς του τρέχοντος συστήματος εισαγωγής δεδομένων. Τέλος, η γραφίδα S Pen διαθέτει ευαισθησία πίεσης. Έτσι, μπορείτε να γράφετε ή να σχεδιάζετε όπως θα κάνατε και με έναν αναλογικό στυλό.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Θα,σας,δειξω,το,Htc,windows,phone,8s


Το ιδανικό Smartphone για τη δουλειά και το παιχνίδι. Ο μοναδικός του σχεδιασμός το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως από τα άλλα Smartphones, με χρώματα τόσο χαρούμενα και φωτεινά λες και κάποιος το βούτηξε σε έναν κουβά με μπογιά. Ακόμα… απόλαυσε μια δυνατή μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τις ισχυρές επιδόσεις του διπύρηνου επεξεργαστή.

Ζωηρά χρώματα

Αυτό το Smartphone ξεχωρίζει αμέσως με την εντυπωσιακή, χαρούμενη και πρωτότυπη εμφάνισή του, και τους ζωηρούς χρωματικούς του τόνους που δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος το βύθισε σε έναν κουβά με μπογιά. Πρόσθεσε σ' αυτά και τη μοντέρνα, απέριττη εμφάνιση των Live Tiles, και έχεις μια συσκευή που ανταγωνίζεται (για να μην πούμε ότι βγάζει εκτός μάχης...) κάθε άλλη.

Μπαταρία υψηλής απόδοσης

Μη χάνεις την επαφή όσο το κινητό σου φορτίζεται και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλα, χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz για ισχυρή απόδοση και στη βελτιωμένη μπαταρία. Επίσης, δεν θα μείνεις ποτέ ξανά χωρίς το περιεχόμενό σου. Η πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα έγγραφα και άλλο περιεχόμενο γίνεται εύκολα μέσω του δωρεάν λογαριασμού σου SkyDrive χωρητικότητας 7 GB.

Ήχος και ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο

Μην ακούς απλώς μουσική – νιώσε την χάρη στο ενσωματωμένο Beats Audio. Ο ήχος αναπαράγεται με βαθύτερα μπάσα, καθαρότερα φωνητικά και διακριτές ψηλές νότες στη μουσική, τα παιχνίδια, τις ταινίες και τα βίντεό σου.

Για το φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου

Ένα κουμπί φωτογραφικής μηχανής, η πρόσβαση στο οποίο παρέχεται ακόμη κι από την κλειδωμένη οθόνη, σου επιτρέπει να εστιάσεις, να τραβήξεις φωτογραφία και να μοιραστείς τις εικόνες από τη φωτογραφική μηχανή 5 MP με αυτόματο φλας 720p. Δημιούργησε εμπνευσμένες και πρωτότυπες φωτογραφίες χάρη στους ενσωματωμένους φακούς και πρόβαλέ τις στη μεγάλη, ζωντανή οθόνη. Και ποτέ ξανά μη στερηθείς τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Τώρα είναι γρήγορα προσβάσιμα, εύκολα στη διαχείριση και ασφαλή, ενώ δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας τους στο δωρεάν λογαριασμό σου SkyDrive χωρητικότητας 7 GB.

Θα,σας,πο,λιγα,λογια,για,το,BlackBerry,10

Το τελευταίο διάστημα, έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες που αφορούν τη νέα συσκευή της RIM, BlackBerry Z10. Το νέο smartphone, όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες, θα ακολουθήσει τη λογική της εποχής που επιτάσσει πλήρη λειτουργία αφής, μετατρέποντας έτσι το χαρακτηριστικό Qwerty πληκτρολόγιο της εταιρείας σε ηλεκτρονική μορφή.
Η συσκευή που μας «συστήθηκε» σαν BlackBerry L-Series, θα διαθέτει το νέο λειτουργικό της RIM, BlackBerry 10 OS και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4,2 ιντσών ανάλυσης 1280 x 768 με πυκνότητα εικονοστοιχείων 356ppi, διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 4470 με χρονισμό 1,5 GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με επέκταση microSD, κάμερα 8 megapixel υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα σύνδεσης 4G/LTE. Άξια αναφοράς είναι η υποδοχή microHDMI που θα δίνει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του υλικού υψηλής ευκρίνειας με άλλες συσκευές.

Θα,σας,μιλισο,για,το,Sony,xperia,T

Η ομορφιά του HD στο κινητό σας και όχι μόνο

ΟΙ καλύτερες στιγμές σας, από την πραγματικότητα στο κινητό σας και στη μεγάλη οθόνη, με όμορφες, ζωηρές λεπτομέρειες. Το Xperia TL, με την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού Android, σάς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία HD. Το Xperia TL διαθέτει κάμερα υψηλής ποιότητας Sony, την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας και λεπτή, εργονομική σχεδίαση με καμπυλωτό σχήμα. Η κοινή χρήση αναμνήσεων δεν ήταν ποτέ ομορφότερη.

Λήψη

Αποτυπώστε τη στιγμή με ένα κινητό HD
Ένα απίστευτο γκολ. Ένα χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα που αξίζει περισσότερο από το εισιτήριο του αεροπλάνου. Συνομιλίες βίντεο τόσο ευκρινείς που εκμηδενίζουν την απόσταση. Η κάμερα HD 13 MP της Sony με εγγραφή βίντεο full 1080p HD, αποτυπώνει τα πάντα με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Και επειδή οι πιο αξέχαστες στιγμές είναι συνήθως απροσδόκητες, θα ενθουσιαστείτε με την κάμερα γρήγορης λήψης που μεταβαίνει από την κατάσταση αδράνειας στην κατάσταση λήψης σε μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Θυμηθείτε

Επανάληψη αναπαραγωγής με ζωηρές λεπτομέρειες
Χρειάζεται να δείτε άμεσα την επανάληψη της φάσης που θα καθορίσει το σκορ ή απλώς νιώθετε νοσταλγία; Περιηγηθείτε στο εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών σας. Με την εφαρμογή “Άλμπουμ” μπορείτε να ταξινομήσετε, να περιηγηθείτε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Επιλέξτε τα πιο πρόσφατα βίντεο HD ή αναζητήστε τις εικόνες που τραβήξατε στην Ισπανία. Ποιος είναι αυτό που φαίνεται στο βάθος; Κάντε μεγέθυνση στη στιγμή για να δείτε. Ζήστε ξανά κάθε στιγμή στην οθόνη αφής 4.55” με τεχνολογία Mobile BRAVIA® Engine. Τα βίντεο και εικόνες σας έχουν απίστευτη ευκρίνεια σε κάθε λεπτομέρεια χωρίς τετραγωνισμένες άκρες ή θολά πρόσωπα.

Σύνδεση

Μοιραστείτε τα πάντα μαγικά σε οποιαδήποτε οθόνη
Επιτέλους στο σπίτι. Ώρα να χαλαρώσετε με την τελευταία κινηματογραφική επιτυχία; Με την εφαρμογή “Ταινίες” η λήψη πληροφοριών για όλες τις ταινίες που έχετε λάβει από το Internet ή έχετε μεταφέρει από άλλες συσκευές γίνεται σχεδόν μαγικά, ενώ σάς δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να τις προβάλετε με υψηλή ποιότητα. Ή προβάλετε τα δικά σας βίντεο, με κοινό τους φίλους σας. Κάντε την προβολή στη συσκευή σας HDTV, με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Χωρίς καλώδια χάρη στο Screen Mirroring* ή μέσω τυπικού καλωδίου HDMI χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα MHL** ή τη βάση σύνδεσης τηλεόρασης** για Xperia. Και με τη δυνατότητα live streaming σε full HD, οτιδήποτε φαίνεται υπέροχα στο κινητό σας, εμφανίζεται εξίσου υπέροχο και στην τηλεόρασή σας HDTV.

Το μέλλον της κοινής χρήσης

Η τέλεια εικόνα του αγαπημένου σας ζευγαριού ή το τραγούδι που έψαχνε ο φίλος σας. Ξεχάστε τα μηνύματα και τους συνδέσμους μέσω e-mail. Αυτό το Android smartphone με δυνατότητα NFC καθιστά την κοινή χρήση περιεχομένου πανεύκολη, από κινητό σε κινητό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το κινητό σας δίπλα από τη συσκευή του φίλου σας και να παρακολουθήσετε τη μαγεία της κοινής χρήσης.

Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες

Μοιραστείτε γέλια και στιγμές. Χαλαρώστε στο σπίτι με μια ταινία ή επιλέξτε την ιδανική μουσική για το πάρτι σας. Το Xperia T σάς δίνει τη δυνατότητα να μεγεθύνετε τον κόσμο γύρω σας. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα.

καλύτερη μουσική – σε ήχο της Sony
Η επιστροφή του πραγματικά αυθεντικού. Το Xperia T συνοδεύεται από τη νέα εφαρμογή “WALKMAN”. Αξιοποιήστε την τοποθετώντας σε αυτήν όλα σας τα playlist. Ή πατήστε σε ένα από τα δικά μας και δείτε εξώφυλλα άλμπουμ και πληροφορίες για τους καλλιτέχνες κατά την αναπαραγωγή. Σαν μαγεία. Δείτε τι ακούνε τα φιλαράκια σας. Δεν χορταίνετε τη μουσική; Εκμεταλλευτείτε το Music Unlimited και επιλέξτε ανάμεσα σε εκατομμύρια τραγούδια. Μόλις βρείτε το κατάλληλο κομμάτι, αυξήστε την ένταση με τη βελτίωση ακουστότητας xLoud, προσαρμόστε τον ήχο με τους γραφικούς ισοσταθμιστές και απολαύστε συγκλονιστική καθαρότητα ήχου. Ή συνδέστε τη συσκευή σας σε ασύρματα ηχεία και χρησιμοποιήστε το κινητό σας ως την απόλυτη κονσόλα για DJ.
 

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ακομη,ενα,κινητο,που,αξοιζι,να,ειναι,στι,τζεπισας,ειναι,το,htc,one,X


Το HTC One X σάς προσφέρει μια καταπληκτική κάμερα, εξαιρετική εμπειρία ήχου και ακόμα περισσότερα.

Καταγράψτε κάθε στιγμή χωρίς καθυστέρηση

  • Ενεργοποιήστε στιγμιαία την Κάμερα. Ενεργοποιήστε την κάμερα από την οθόνη κλειδώματος και βγάλτε φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση.
    Κι αν η Κάμερα μεταβεί στην κατάσταση αδράνειας, απλά πατήστε ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ για να την ξαναχρησιμοποιήσετε αμέσως.
  • Με τη δυνατότητα VideoPic μπορείτε να βγάλετε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο. Βλ. Λήψη φωτογραφίας κατά την εγγραφή βίντεο.
    Μπορείτε ακόμη να βγάλετε μια φωτογραφία από ένα παλιότερο βίντεο. Βλ. Λήψη φωτογραφίας κατά την παρακολούθηση ενός βίντεο.
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Συνεχής λήψη για να βγάλετε 20 ή περισσότερες διαδοχικές φωτογραφίες. Βλ. Συνεχείς λήψεις με την κάμερα.
  • Με ένα απλό πάτημα της οθόνης (ή του κουμπιού κλείστρου), μπορείτε να βγάλετε τρεις φωτογραφίες του θέματός σας με διαφορετικές τιμές έκθεσης και έπειτα να τις συνδυάσετε σε μια όμορφη φωτογραφία με ομοιόμορφη έκθεση. Βλ. Χρήση HDR.
  • Στην Γκαλερί, χρησιμοποιήστε την προβολή χάρτη για να δείτε φωτογραφίες με ομαδοποίηση ανά τοποθεσία ή την προβολή συμβάντων για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο με ομαδοποίηση ανά ημερομηνία. Για λεπτομέρειες, βλ. Προβολή φωτογραφιών και βίντεο

Βυθιστείτε στη μουσική

  • Η εφαρμογή Μουσική της HTC διατηρεί όλες τις πηγές και τις υπηρεσίες μουσικής σε ένα μέρος. Βλ. Πληροφορίες για την εφαρμογή Μουσική.
  • Η ενσωμάτωση Beats Audio σάς προσφέρει πλούσια, γνήσια εμπειρία ήχου όταν ακούτε μουσική, παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube ή παίζετε ένα παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Βελτίωση ήχου της μουσικής.

Ψυχαγωγία HD καθ' οδόν

  • Νοικιάστε ή αγοράστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Επιλέξτε από μεγάλη ποικιλία τίτλων στο HTC Watch. Βλ. Σχετικά με το HTC Watch
  • Χρησιμοποιήστε το HTC Media Link HD για να κάνετε ασύρματα κοινή χρήση των πολυμέσων σας από το HTC One X στην τηλεόραση HD. Βλ. Κοινή χρήση σε μεγάλη οθόνη.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Με την υπηρεσία Έναρξη HTC μπορείτε να εγκαταστήσετε και να προσαρμόσετε το HTC One X από τον υπολογιστή σας και απλά να κάνετε λήψη των ρυθμίσεών σας στο HTC One X. Βλ. Εγκατάσταση του HTC One X για πρώτη φορά

Ενσωμάτωση του Dropbox στο HTC Sense

Για να έχετε πάντα πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα έγγραφά σας από οπουδήποτε, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο Dropbox. Αν συνδεθείτε στο λογαριασμό Dropbox από το HTC One X, θα λάβετε επιπλέον 23 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο Dropbox για δύο χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Χρήση του Dropbox στο HTC One X.
Σημείωση: Η προσφορά των 23 GB είναι διαθέσιμη μόνο αν το Dropbox είναι προφορτωμένο. Αν δεν είναι προφορτωμένο, μπορείτε να το λάβετε από το Google Play και να απολαύσετε την ολοκλήρωση του Dropbox με εφαρμογές, όπως η Γκαλερί και το E-mail.

HTC Car

Με την εφαρμογή HTC Car μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε λαμβάνοντας ταυτόχρονα οδικές οδηγίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναλυτική πλοήγηση, να περιηγηθείτε σε χάρτες, να κάνετε κλήσεις και να ακούσετε μουσική ή ραδιόφωνο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. HTC Car.

Πλούσια και απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης

Απολαύστε περιεχόμενο HTML5 καθ' οδόν. Και μάλιστα, χωρίς μετακινήσεις αριστερά-δεξιά. Η αναπροσαρμογή ροής κειμένου του προγράμματος περιήγησης στο web προσαρμόζει αυτόματα το κείμενο στο πλάτος της οθόνης σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του προγράμματος περιήγησης στο web, βλ. Περιήγηση στο Web.
Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων που ανοίγετε, έτσι ώστε να μπορείτε να τις διαβάσετε αργότερα, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet. Βλ. Αποθήκευση περιεχομένου web για αργότερα.

Έξυπνες κλήσεις

Η λειτουργία Έξυπνες κλήσεις του προγράμματος κλήσης του τηλεφώνου σας καθιστά γρήγορη και εύκολη την πραγματοποίηση μιας κλήσης. Απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου ή τα πρώτα γράμματα του ονόματος της επαφής. Βλ. Πραγματοποίηση μιας κλήσης με τις Έξυπνες κλήσεις
 
Ενα,κινιτο,που,ηταν,απο,τα,καλητερα,smartphones,το,χρονικο,διαστιμα,που,βγικε,στην,αγορα,
και,ειναι,ακομα,το,Samsung,galaxy,s3
 
Με την 4,8 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη του, το GALAXY S III προσφέρει μια ευρεία, «ζωντανή» εμπειρία θέασης. Η Super AMOLED οθόνη «ενισχύθηκε» επιπλέον σε HD και υποστηρίζει λόγο θέασης 16:9 και ευρύτερες γωνίες θέασης. Για να εξασφαλιστεί ταχύτερη ανταλλαγή περιεχομένου και συνδεσιμότητας, το GALAXY S III προσφέρει το Wi-Fi Channel Bonding, το οποίο διπλασιάζει το εύρος συχνότητας του Wi-Fi.
 
Το Samsung Galaxy S III έχει φωτογραφική μηχανή 8Mpixel, με μηδενική ταχύτητα υστέρησης κλείστρου, επιτρέποντας στο χρήστη να απαθανατίζει εύκολα και χωρίς καθυστέρηση, κινούμενα αντικείμενα.

Με τη λειτουργία Burst shot κάνει είκοσι συνεχείς λήψεις και με τη Best photo επιλέγει τις καλύτερες οκτώ φωτογραφίες. Βίντεο σε HD μπορεί να γραφεί ακόμα και με την 1,9MP εμπρόσθια κάμερα. Ο βελτιωμένος φωτισμός στην πίσω όψη της συσκευής βοηθά περαιτέρω στην εξάλειψη της θολούρας στις φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στο Samsung Galaxy S III μαθαίνουμε για πολλές νέες δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής και συναφών λειτουργιών. Διαβάστε τι κάνει το Samsung Galaxy S III: αφού μπει σε camera mode σε 990ms, τραβάει κατά μέσο όρο 3,3 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο -σε burst shot mode μπορεί να φτάσει τις 20 λήψεις- και επιλέγει την καλύτερη (Best Photo, αν και επί σκηνής η νεαρή Βελγίδα δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένη από την επιλογή του S III).
 
Mπορεί να κάνει αναγνώριση πολλαπλών προσώπων, να εστιάσει στα πρόσωπα κατά την αναπαραγωγή σε slideshow (Face slideshow), και να τους αποδώσει ομαδικά ετικέτες. Μάλιστα, κάνει κάτι πολύ έξυπνο: αξιοποιεί την ταυτότητα που έχετε αποδώσει σε όσους βρίσκονται στο βιβλίο των επαφών σας με φωτογραφία. Έτσι, απαλλάσσεστε από την ανάγκη να αναγνωρίσετε εσείς τα πρόσωπα και να προσθέσετε ετικέτες.

Επιπλέον, το Buddy Photo Share σας θυμίζει ότι μπορείτε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα της λήψης με όσους βρίσκονται στην ίδια φωτογραφία, αποστέλλοντάς την είτε με MMS, ή με e-mail. Οι επιλογές εμφανίζονται κάτω από το πλαίσιο στο πρόσωπό του -η αντιστοίχιση με το βιβλίο επαφών έχει επιτύχει.

Εάν και ο φίλος ή η φίλη σας έχει επίσης Samsung Galaxy S III, μπορείτε να μοιραστείτε μια ή περισσότερες φωτογραφίες ακουμπώντας τα SIII σας πλάτη-πλάτη (NFC και Wi-Fi Direct μαζί στο S Beam). Κι αυτό σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Σε λιγότερο από τρία λεπτά μπορείτε κατ'αυτόν
τον τρόπο να μοιραστείτε βίντεο τόσο βαρύ όσο 1GB. Καλό το S Beam;

S Voice: Hi Galaxy!

To S Voice είναι η γραμματέας του Samsung Galaxy S III, αυτό με το οποίο η Samsung μπαίνει στο παιχνίδι που ξεκίνησε η Apple με το Siri στο iPhone. To S Voice μας θύμισε το υβριδικό smartphone-tablet Samsung Galaxy Note μονομιάς, όταν μάθαμε ότι ακούει στο Hi Galaxy! για να ξυπνήσει (ή σε τέσσερις ακόμα εντολής ενεργοποίησής του -Wake Up).

Μπορείτε να ζητήσετε από την γραμματέα σας, να σας πει τον καιρό στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, να της ζητήσετε να καλέσει κάποιον, να της δώσετε εντολή να κάνει αναζήτηση στον Παγκόσμιο Ιστό με το Google, να παραγγείλετε... μουσική ή να σας φωτογραφήσει -και αυτά σε 8 γλώσσες (όχι όμως, στα ελληνικά).

Το S Voice θεωρείται ένα προηγμένο user interface, που αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Εκτός από την αναζήτηση και τη βασική λειτουργίας της «επικοινωνίας», το S Voice αναλαμβάνει τον έλεγχο της συσκευής.
Για παράδειγμα,
  • όταν η αφύπνιση του τηλέφωνου ενεργοποιείται, ενώ ο χρήστης χρειάζεται λίγη επιπλέον ξεκούραση, μπορεί να την αναβάλλει απλά με μια του λέξη.
Επίσης, με τη χρήση του ‘S Voice’ ο χρήστης μπορεί
  • να αναπαράγει τα αγαπημένα του τραγούδια,
  • να ρυθμίσει την ένταση,
  • να στείλει μηνύματα κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
  • να οργανώσει το πρόγραμμά του ή
  • να ξεκινήσει αυτόματα την κάμερα και να τραβήξει μια φωτογραφία.
Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 1,9Mpixel για αυτοφωτογράφηση και μπορεί να τραβήξει HD video. Αξιοποιείται με έναν ακόμα μάλλον έξυπνο τρόπο: διακρίνει ότι το κοιτάτε και δεν σβήνει η οθόνη χωρίς να κλείσετε τα βλέφαρά σας και ο προσανατολισμός της δεν αλλάζει άθελά σας, μόλις αλλάξει λίγο η κλήση του τηλεφώνου μαζί με το χέρι σας.
  • Στην περίπτωση που ο χρήστης γράφει μήνυμα από το GALAXY S III και αποφασίσει τελικά να πραγματοποιήσει κλήση στον παραλήπτη του μηνύματος, μπορεί απλά να βάλει το κινητό στο αυτί του και το GALAXY S III καλεί άμεσα το συγκεκριμένο αριθμό. Με τη λειτουργία Smart alert, ο χρήστης δε χάνει καμία αναπάντητη κλήση ή μήνυμα, εφόσον κάνει το τηλέφωνο να δονείται, όταν επαναχρησιμοποιείται μετά από κάποια λεπτά αδράνειας.
Πάνω στην ίδια επιφάνεια, βρίσκονταν πλάι-πλάι τρία Samsung Galaxy S III και μια, ευγενική αλλά, λίγο άτυχη, παρουσιάστρια θα μας επεδείκνυε το Group Cast. Τρεις χρήστες θα μοιράζονταν μέσω Wi-Fi Direct τις ίδιες φωτογραφίες (ή τα slide μιας παρουσίασης). Κάθε ένας θα μπορούσε να επιστρέψει στην προηγούμενη ή να προχωρούσαν στην επόμενη εικόνα, εξαναγκάζοντας όλους τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν (κάτω τα δάχτυλα από την παρουσίασή μου!) Όμως, τα SIII δεν ανταποκρίθηκαν γρήγορα και το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει.

  • Με το νέο S Beam το GALAXY S III οι χρήστες μοιράζονται βίντεο, φωτογραφίες και έγγραφα απλά αγγίζοντας ένα άλλο GALAXY S ΙΙΙ, ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή σήμα. Μοιράζεται βίντεο μεγέθους 1GB μέσα σε τρία λεπτά και αρχείο μουσικής 10MB σε δύο δευτερόλεπτα, απλά αγγίζοντας ένα άλλο GALAXY S ΙΙΙ, ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή σήμα.
  • Με τη λειτουργία AllShare Cast, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ασύρματα το GALAXY S ΙΙΙ με την τηλεόρασή του και να μεταφέρουν άμεσα το περιεχόμενο του smartphone του σε μια μεγαλύτερη οθόνη.
  • Mε τη λειτουργία AllShare Play μπορεί να μοιράζεται αυτόματα όλες οι μορφές αρχείων μεταξύ του GALAXY S ΙΙΙ και του tablet, του υπολογιστή και της τηλεόρασης, ανεξαρτήτως από την απόσταση των συσκευών.
  • Με τη λειτουργία Group Cast, το περιεχόμενο της οθόνης μπορεί να προβάλλεται και να μοιράζεται στιγμιαία με πολλές επαφές στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν σχόλια και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.